logo_FKNR_wittekst.png

Dit is de website van de Stichting Fanfare Korps Nationale Reserve
Voor de officiële Defensie website klik hier

Kerstconcerten FKNR in Noordwijk en Ittervoort!

Nieuwsbericht | 20-11-2016 | 14:33

De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) ontvangt de groep Adlicious in alweer de vijfde jaargang van de wervelende kerstshow "Holidays Are Coming". Er zijn voorstellingen op 9 december a.s. in Theater De Muze in Noordwijk en op 16 december a.s. bij Adams Muziekcentrale in Ittervoort!

De vijftigkoppige militaire fanfare kiest, onder leiding van gastdirigent Erik Janssen voor een uitbundig programma waarbij de muziek is geïnspireerd op de typisch Amerikaanse bigband shows. In een avondvullend theaterprogramma nemen Adlicious en de FKNR u mee op een muzikale reis naar een winter wonderland met hits als "Let It Snow", een unieke versie van "Little Drummer Boy" maar ook het meeslepende instrumentale stuk "It's A Wonderful Christmas".

Het orkest speelt in een bigband stijl als het Adlicious begeleidt in een show die zich het beste laat omschrijven als een "All American Christmas Show" zoals we die van de grote TV shows uit Amerika kennen. De bekende tune "Holidays Are Coming", die de jaarlijkse feestdagen aankondigt, staat model voor de kerstshow.

Tijdens de donkere dagen voor Kerst is deze kerstshow  ideale gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega's de warmte van theater of concertzaal op te zoeken en je te laten onderdompelen in een avond heerlijke en herkenbare Kerst songs!

Fanfare Korps Nationale Reserve
De Fanfare Korps Nationale Reserve is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en bestaat geheel uit reservisten. De FKNR treedt voornamelijk op voor het Korps Nationale Reserve, de Koninklijke Landmacht en het Ministerie van Defensie.

Adlicious
Adlicious
 is een Nederlandse popgroep die ontstond in het najaar van 2009. De groep bestaat uit Laise Sanches, Shirley Spoor en Jordy van Toornburg. Drie totaal verschillende persoonlijkheden met een eigen muzikale identiteit die het vanaf het eerste moment heel goed met elkaar konden vinden, en elkaar op alle fronten wisten aan te vullen. De groep kreeg nationale bekendheid nadat ze in 2011 tweede werd in het vierde seizoen van de Nederlandse X FactorAdlicious had de eer om maar liefst tweemaal te mogen optreden voor leden van Koninklijk Huis. Zowel Koning Willem-Alexander als voormalig Koningin Beatrix mochten kennismaken met de uptempo show van dit bijzondere trio. En ook tijdens deze shows wisten ze een onuitwisbare indruk achter te laten.

HOLIDAYS ARE COMING 2016 – FANFARE KORPS NATIONALE RESERVE ONTVANGT ADLICIOUS!

9 december 2016
Theater De Muze Noordwijk
Aanvang 20:15 uur
Entree €5,00

Klik deze link voor het bestellen van kaarten bij het theater.

Donateurs  van de Stichting Vrienden FKNR kunnen hun kaarten à €5,00 bestellen bij de penningmeester via het bekende e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Let op! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

16 december 2016
Adams Muziekcentrale Ittervoort
Aanvang 20:00 uur
Toegang gratis!

Klik deze link voor het bestellen van kaarten via de website van Adams Muziekcentrale.

Let op! Ook hier is een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Wees er snel bij!

Bron: FKNR PR, AdliciousJordan Roy & Mc-Ent Management

Foto Adlicious: Arend Spaans

Video: The Voice of HollandJordan Roy & Mc-Ent Management 

 

21-11-16 | 10:37 Reageer als eerste!

Afbeelding galerij

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.